Titel
Wijgmaalse feesten met uw steun

Dankzij de inzet van vele medewerkers en de financiële steun van SPONSORS slagen wij erin om dit evenement volledig GRATIS te houden. De opbrengst gaat integraal naar de deelnemende verenigingen die hiermee hun eigen jaarwerking beter kunnen uitbouwen.
In onze HOSPITALITY FOLDER vindt u de tarieven voor sponsormogelijkheden.
Voor specifieke vragen hieromtrent kan u contact opnemen met Brecht Delauré via 0491 08 14 80 of op info@wijgmaalsefeesten.be
De Wijgmaalse Feesten zijn een dorpsevenement met traditie maar… niet traditioneel! Het uitgangspunt blijft een mix van sportieve competities, creatieve ontspanning, cultuur en entertainment, toegankelijk voor iedereen.
De hoofdmoot zijn de muzikale optredens tijdens ons tweedaags festival. Ieder jaar slagen we erin om een muzikaal programma op het podium te krijgen dat aan variatie en kracht niet moet onderdoen voor vele andere festivals.
Dit jaarlijks dorpsgebeuren krijgt dan ook de verdiende aandacht van de plaatselijke pers en regionale TV.
De Wijgmaalse Feesten worden georganiseerd door en voor de Wijgmaalse sport-, jeugd- en cultuurverenigingen. De coördinatie gebeurt door vzw KNALSELDER, een overkoepelend orgaan waarin alle deelnemende verenigingen zijn vertegenwoordigd.